Вітання Митрополиту Димитрію із тезоіменитством
жовтня 4, 2015  |  Автор: Кіпріан Лозинський  |  Статті

Владика 150x150 Вітання Митрополиту Димитрію із тезоіменитствомВаше Високопреосвященство! З розумінням і усвідомленням Вашої титанічної праці на ниві утвердження в Україні  Помісної Православної Церкви  словами Святого Апостола Павла бажаємо Вам в день тезоіменитства: “… будьте міцні, непохитні, збагачуйтесь завжди в Господньому ділі, знаючи, що Ваша праця не марнота у Господі!” (1Кор.15:58).

Ми молимось, щоб Ви, “дивлячись на Ісуса, на Начальника і Виконавця віри, що замість радості, яка була перед Ним, претерпів хрест … не знемоглись, і не впали духом” (Євр.12:2,3), і завжди пам’ятали у серці своїм: “Господь — мені Помічник і я не злякаюся нікого: що зробить людина мені?” (Євр.13:6).

Ми дякуємо Богові за те, що Ви є нашим Архипастирем, за усі благословення, якими Він обдаровує Вас у Вашому архіпастирському служінні. Ми дякуємо Вам за посильне піклування про наші Духовні Школи і устами усіх викладачів, студентів, вихованців та працівників приносимо щоденну молитву за те, щоб Господь дарував Вам у вірі — непохитності, у надії — відданості, у любові — горіння, у молитві — ревності, у служінні — смиренності, у житті — миру. “А Бог же всякої благодаті, Який покликав Вас до вічної слави Своєї у Христі Ісусі, Сам при короткочасному стражданні вашому нехай удосконалить вас, нехай утвердить, нехай зміцнить і нехай зробить непохитним” (1Петр.5:10-11).

 Εἰς πολλὰ ἔτη, δέσποτα !

Стиль : vfxdude | © 2010-2018 З благословення Високопреосвященнішого митрополита Димитрія