ЗАЯВА ЛПБА
березня 24, 2020  |  Автор: Кіпріан Лозинський  |  Статті

jesus doctor 150x150 ЗАЯВА ЛПБАУВАГА! Християнство – це релігія любові. Для християнина мало вірити, йому потрібно проявляти свою віру. Сьогодні Церква стоїть перед викликом відповідальності на іспиті любові. Сьогодні, коли весь світ завмер перед страхом хвороби і смерті, а наша країна перебуває в готовності зустріти випробування, до нас усіх звертається Свята Церква. Як Матір своїм дітям словами апостола Павла вона каже: “Тягарі один одного носіть і так виконаєте закон Христа”. Усвідомлюючи важливість служіння людям, усвідомлюючи відповідаьність перед Богом і суспільством, Львівська православна богословська академія, з благословення митрополита Львівського і Сокальського Димитрія, готова відкрити свої двері та надати усі свої приміщення у лікарняних цілях, якщо кількість хворих на коронавірус у нашому місті зростатиме.

Служити Богові – це також служити народові Божому у молитві, у взаємодопомозі та взаємопідтримці. Пам’ятаймо, що тільки ті, хто живуть у любові – живуть з Богом. Нехай Всемилостивий Господь, Лікар душ і тіл, відверне від нашої країни та нашого міста всяке зло і благословить нас здоров’ям тілесним і здоров’ям душевним у час важких випробувань. Нехай кожен із нас пам’ятає, що голгофські страждання Спасителя закінчились Його Воскресінням. Тож і ми перейдемо випробування та труднощі і прийдемо до спільної пасхальної радості!

Ректор -

проф. прот. Ярослав Ощудляк

Стиль : vfxdude | © 2010-2018 З благословення Високопреосвященнішого митрополита Димитрія